Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

25. travnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Kada vas Blizanac osvaja možete slobodno očekivati jedno zanimljivo vreme provedeno u svakodnevnim iznenađenjima i novotarijama. Sa njima imate utisak da vam nikada nije dosadno i da se stvari samo iznova ponavljaju na nov i neuobičajem način. Veliki su govornici i njihovo glavno oružje su reči. Vrlo će vas često ostavljati bez reči ili zbunjene posle dugih monologa. Ljubavni horoskop vam predlaže da se ni ne upuštate u nadmudrivanja sa njima jer ćete teško kad izaći kao pobednik. Njihovo poimanje zavođenja su prezentovanje veselog i životnog duha.

Pokazivaće vam kako se oni svakom danu iznova i iznova raduju i kako su stalno preplavljeni pozitivnom energijom. Šarmantni su i vrlo pristojni, podilaziće vam pričom kada god budu imali prilike za to.

Rak

Rakovi su jedinstveni znak po svojoj zaljubljenosti koja je intezivna i dugotrajna. Veliki su romantičari i ako vam se posreći da postanete predmet pažnje jednog raka budite sigurni da u igricama zavođenja neće faliti romantike.

Verovatno će Rak biti najbrižnija osoba koju ćete upoznati. Ako vas kojim slučajem uzme pod svoje i zaslužite da vam otvori srce, znajte da ćete tamo ostati zauvek, kao stalni partner ili neizbrisivo lepo sećanje. Ljubavni horoskop vam predlaže da udvaranje raka shvatite ozbiljno. Oni su vrlo često umetničke duše i vrli govornici…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6