Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

25. travnja 2017. 0 By Admin

Lav

Lavovi umeju da budu odlični sagovornici i sa velikom pažnjom da slušaju i vaše priče koje ih realno baš i ne interesuju. Spadaju u fizički dopadljive i atraktivne zodijačke znake. Plene pažnju svojom opuštenošću i ležernošću. Kao svoju prednost će najčešće potencirati to da žele duge veze i da žele da se predaju ljubavi u potpunosti.

 

Spremni su da podnesu velike žrtve za voljenu osobu. Vrlo su strasveni i veliki ljubavnici. Ko ste predmet osvajanja jednog lava, ljubavni horoskop vas savetuje da pripazite na njegova stalna dokazivanja i postavljanje novih i novih izazova. Deluje vrlo samouvereno, hrabro i sigurno u sebe.

Devica

Device spadaju u znakove koji su najrealniji u svojim očekivanjima i najprizemniji sa svojim željama. Perfekcionizam im je mana isto koliko i vrlina. Ime njihovog znaka ume da navede na pogrešan trag. Ljubavni horoskop vas savetuje da prihvatite njihove priče bez mnogo maštarenja i sanjarenja i da im se otvorite jer zavođenje od strane device zna često izgledati nedovoljno zanimljivo i inventivno, al’ ipak ume da prija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6