Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

25. travnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Ljubaznost je njihov veliki adut. Bilo da ste se tek upoznali ili se znate duže vreme, Vaga će biti perfektno ljubazna i pažljiva. Uvek se trude da neguju jedinstven izgled. Spadaju u najbrižnije osobe koje ćete ikada upoznati. Ljubavni horoskop vas savetuje da prihvatite igrice zavođenja ako želite da imate vernog i požrtvovanog partnera do samoga kraja. U svojim težnjama vrlo lako mogu i da izazovu potpuni haos, ali isto tako i da u jedan mah spreče. Izuzetno su šarmantni i suptilni.

Spadaju u velike zavodnike. Žene u ovom znaku znaju da budu prave kokete. Predstavljaju pravi sklad između prirodne lepote i nežnosti i to je karta na koji igraju.

Škorpija

Šarmiraće vas svojom neposrednošću, a a zaitrigirati pričama. Ljubavni horoskop vas savetuje da se spremite za buru nesputane energije koju je ponekada vrlo teško ispratiti. Sjajno se ljube i vrlo su strasveni. Ponekad se graniče i sa perveznošću. Ako postanete njihova meta oni će se truditi do iznemoglosti da vas osvoje, jako se trude da uvek dobiju ono što žele.

Znaju da svojom pojavom postanu jako privlačni i da plene pažnju oko sebe. Imaju izraženu inteligenciju i vrcavu misao, vrlo brzo kapiraju i prilagođavaju se situacijama. Ljubavni horoskop vam predlaže da uživate u njihovom strastvenom temperamentu i burnim iskazivanjem emocija. Vrlo su hrabri i ponekada ostavljaju utisak ledenih pogleda, dok u drugom trenutku varnice lete na sve strane.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6