Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

Kako se udvaraju i zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

25. travnja 2017. 0 By Admin

Strelac

Strelci spadaju u spontane ljude koji akcenat daju na neposrednosti i poštovanju. Obično vole duge veze u kojima umeju da pružaju puno ljubavi. Ne podnose laži i znaju da lako gube strpljenje. Ako ste vi predmet požude jednog Strelca, ljubavni horoskop vas savetuje da se ponašate iskreno i bez nepotrebnog prenemaganja. Strelci lako gube strpljenje i nisu u potpunosti istrajni do svog cilja. Kada su loše raspoloženi potrudite se da ih izbegavate u širokom luku.

Jarac

Uživaju u svojim malim provokacijama. Znaju da budu drski, inteligentni, manipulatori i pri tome neodoljivo seksi. Ljubavni horoskop vam predlaže da se spremite na izlive mrzovolje i napetosti, ali bez brige, to je deo njihovog karaktera i ne ostavlja puno traga sutra. Prilaziće vam polako i bez panike, delovaće sigurni u sebe i nudi će vam sva blaga ovoga sveta. Vole da tragaju za smislom, a kada misle da su ga pronašli prepuštaju im se u potpunosti i budu usmereni samo ka tome. Biće puni razumevanja i dragi, tražiće da sa njima delite sve svoje tajne.

Ljubavni horoskop vas savetuje da komentarišete njihove težnje pažljivo i uvijeno jer su veoma ponosni. Čak i kada je privlačnost veoma jaka retko će pregaziti sopstveni ponos i nastaviti dalje ako su jednom doživeli podsmeh ili neprijatnost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6