Ljubavni horoskop za maj 2017. godine: Blizanci pred velikim iskušenjima, Vagi tajna ljubav donosi sreću, a jedan znak će ljubav doživeti tek početkom juna

Ljubavni horoskop za maj 2017. godine: Blizanci pred velikim iskušenjima, Vagi tajna ljubav donosi sreću, a jedan znak će ljubav doživeti tek početkom juna

25. travnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Maj je intenzivan mesec za ljubavni život. Prvi deo meseca je super intenzivan! Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Strelca, a Mars, planeta žudnje, nalazi se u kući parova Strelca.

Život u dvoje je lepši kada postoje iznenađenja

Ova kombinacija je vrlo strastvena i nepromenjiva tokom maja 2017. godine i pravi savršene temelje za novu ljubav ili za vruće noći (ili oboje). Još više od toga, 3. maja 2017. godine Merkur, vladar kuće parova Strelca, nastavlja direktnim hodom i 15. maja je u povoljnoj konfiguraciji. 20. maja 2017. godine Sunce ulazi u kuću parova i život u dvoje postaje značajniji. Unatoč tome svemu zadnja dekada meseca donosi napetosti i može biti dosta obaveza, komplikacija ili sukoba.

 

 

JARAC

Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti Jarca, maj 2017. godine je pun senzualnosti i žeđi za pustolovinom. Trigon kojeg prave Sunce i Pluton (koji je smešten u Jarcu) pojačava potrebu za snažnim osjećajima i rezultira buđenjem strasti.

 

Pomislićete da je vreme za snažnije osjećaje, ali… Venera, planeta ljubavi, smeštena u vašoj 4. solarnoj kući voli sigurnost i intimnost. Nije da ne bi želela snažne emocije (ipak je smeštena u Ovnu), ali oseća se bolje na poznatoj teritoriji.

Venera pokazuje put ka srodnoj duši

Možda ćete se strastima prepustiti u spavaćoj sobi, a možda se stariji plamen ponovno upali.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6