Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

25. travnja 2017. 0 By Admin

Više vrsta stvarnosti

Radi se ovdje o dvije “realnosti” (ne ulazimo sada u stadije transa, meditacije ili duhovne razine).

Naš fizički vanjski svijet je stvaran, kada smo budni i kada se krećemo u toj realnosti.

 

 

Naš san i unutarnji svijet je stvaran kada spavamo fizički, i kada smo budni u svijetu snova. Kada napustite svijet snova oni više nisu stvarni, jer ste preusmjerili fokus iz jedne u drugu realnost. Vi, vaš fokus pažnje, duša, pomaknuli ste se iz unutarnjeg svijeta u vanjski, iz vašeg svijeta snova u vaš fizički svijet. Ovaj prelazak iz jedne u drugu realnost nastaje odmah nakon što se probudite.

 

 

Kada se probudim ujutro, prvu stvar koju primjetim je svjetlo. Je li tamnije ili svjetlije? Ako je svjetlije znam da se bliži vrijeme ustajanja. Onda ću provjeriti u svom umu kakav je dan i imam li neke sastanke koje bi trebalo organizirati tog jutra. Ako nema potrebe da ustajem rano, okrenem se i vidim koliko je sati. Također provjerim kako mi se tijelo osjeća, da li sam još umoran ili imam dovoljno energije.

 

 

Odgovor će odlučiti što ću sljedeće uraditi. Ako ne bi trebalo ustati iz kreveta, ponovo se uspavam.Vidjet ću jesu li jos neki snovi tu od prije par minuta. Možda je ostao neki interesantan koji će se nastaviti. Ponovno sanjanje zavisi od toga koliko sam umoran. Ako sam malo više budan da bih se uspavao, razmišljaću o snovima koje sam imao te noći.

 

 

Dok ležim u krevetu sjetit ću se koliko god snova mogu. Ako je bio neki san koji smatram značajnim, prisjetit ću se detalja, pokušavajući se sjetiti kompletnog sna, sklapajući ga dok ležim polu uspavan u krevetu. Na ovaj način mogu prenijeti san iz unutarnje u vanjsku memoriju.

 

 

Kada imam odgovarajuću količinu transfera, potražit ću svoj dnevnik i početi zapisivati ono čega sam se sjetio. Iako skoro sve što zapisujem nema logike u ovom fizičkom svijetu, ima smisla u svijetu snova. Ovi zapisi mi mogu pomoći da ih povežem s nečim što se događa u ovoj realnosti i to za nekoliko trenutaka, osim ako odmah prepoznam poveznicu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6