Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

25. travnja 2017. 0 By Admin

Zapisivanje snova

Ono što sam saznao u procesu zapisivanja snova je da mogu shvatiti na što se odnose i odmah steći uvid u neke stvari. Neki snovi otkriju svoju poruku nakon nekog vremena i nakon nekog iskustva. Tek tada značenje sna postane očigledno.

 

 

Ovo je način kako pomjeram svoju unutarnju realnost u vanjsku.

Ako se san odnosi na nešto što se upravo događa u mom životu, kada dođem u određenu situaciju sjetit ću se sna, jer sam ga već zapisao. Da nisam potrošio vrijeme zapisujući san, vjerojatno ga se ne bih sjetio u trenutku kada prolazim kroz situaciju i na taj način bih propustio priliku da iskoristim njegovu mudrost.

 

 

Srećom, ovo vam pomaže da vidite da smo mnogo više od fizičkog tijela. Izuzevši duhovnu razinu, živimo u dva svijeta, vanjski (fizički) i unutarnji suptilni (snovi). Kada smo u jednom, generalno zapostavljamo drugi.

 

 

Kada se probudimo ujutro i čim otvorimo oči počinjemo se vezivati za vanjski svijet. Naš fokus se tada pomiče u preživljavanje u ovom stvarnom svijetu, zahtijeva skupljanje naše energije, obraćanje pažnje gdje idemo i kako se organiziramo tijekom dana.

Naš svijet snova gledamo kao ometanje u fizičkom svijetu i zbog toga ga kompletno zaboravljamo, dok smo fokusirani na to što se događa oko nas.

 

 

Zbog toga naš svijet snova nije više stvaran, ali samo nekoliko minuta prije buđenja bio je naša jedina realnost i stvarnost.

 

Uvidi koje dobivamo

Još jedan razlog zbog čega je dobro biti svjestan ovoga su mudrosti i uvidi koje dobivamo dok smo u svijetu snova. Svijet snova predstavlja suptilnu razinu našeg postojanja. On nam daje uvide u situacije, ljude i izazove koji se dešavaju u fizičkom svijetu. Kada budemo shvatili postojanje ova dva svijeta moći ćemo otkriti mudrost i viziju našeg suptilnog svijeta.

 

 

Probudite se lagano, prikupite sjećanje na san i prenesite ih u svoju memoriju vaše druge realnosti. Ako postoji značajan san, zapišite ga u svoj dnevnik snova. Budite svjesni da možete uvijek uroniti u svoj unutarnji suptilni svijet koristeći svoju maštu i sanjarenje, ne morate kompletno zaspati.

 

 

Želim vam uvid, mudrost i ljubav dok istražujete sve svoje realnosti.

Prevela Jelena Nakić / novasvest.com

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6