Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

25. travnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Vi ste idealan partner za dominantne znakove Zodijaka. Vaša preterana taština, kolebljivost, nemogućnost da se ikada odlučite čini vas izvrsnim trofejem ili otiračem.

Vagina mantra je: „Zašto se zamarati razmišljanjem ili raditi bilo šta teško tako dugo dok god mogu postići stvari koje želim svojim dobrim izgledom?“ Razmišljati i biti nezavisan je teško! Vaga se ne nosi dobro sa svime što je emocionalno izazovno.

 

 

Vi zapravo imate neverovatan dar za izigravanje drugih ljudi. Većina vas vidi kao neodlučne i lakoverne, ali to nije uvek tačno. Vi ste zapravo vrlo pametni i sposobni da pokažete ljudima upravo ono što oni žele da vide kako bi ih šarmirali i dobili ono što želite.

Zapravo ste vrlo, vrlo manipulativni uprkos suprotnom nastupu. Dobro odigrano!

devojka

Škorpija

Vi ste najokrutniji i najviše vredan prezira znak u celom Zodijaku – i to s razlogom. Ozbiljno, niko nema ništa lepo da kaže o Škorpijama, osim da ste fizički vrlo privlačni.

 

 

Verovatno ste već i naučili do sada da je vaša zavodljiva priroda jedina pozitivna stvar koja vam ide u prilog u očima čovečanstva. Dobro je što uživate u tuđoj patnji, jer bi vaš život u protivnom bio potpuno jadan.

 

Škorpije su daleko najgore od najgorih. Narcisoidnost, ljubomora, bes, slepa ambicija i pametni intelekt bez saosećanja; imate sve. To je poput švedskog stola čistog zla. Niko nije tako manipulativan, lukav, tajnovit i gladan moći i niko ne zamera kao vi.

 

 

Škorpijina konkurentna priroda i poriv da bude vođa čopora čini ga impresivnim neprijateljem. On će vas loviti do kraja sveta i nikada neće prestati da vam zamera. Čak i ako niste učinili ništa, a Škorpija vas baš ne voli, bićete meta njenog slepog besa i ona će uživati u vašem uništenju.

 

Škorpija se često tiho prišunja svom plenu pre nego što ga ubode i ljudi rođeni u ovom znaku se ne razlikuju. Čak i kada se smeše, oni planiraju vašu smrt, osim ako nemaju koristi od vas, onda ćete neko vreme biti sigurni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6