Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

Tamna strana horoskopskih znakova: Bik je nepristojna uhoda, Jarac dosadan poput panja, Škorpija je švedski sto čistog zla

25. travnja 2017. 0 By Admin

Strelac

Vaš krajnji nedostatak takta i diplomatije trebalo bi dovesti do toga da vas svi mrze, ali iz nekog razloga, imate vatrenu, magnetsku ličnost koja privlači ljude. Kao što moljca privlači plamen. Volite brutalnu iskrenost i ta ljubav prema njoj putuje u jednom smeru – iz vaših usta.

 

 

Uprkos vašem neverovatnom talentu da budete tupi, imate zapanjujuću nesposobnost prihvatanja konstruktivnih kritika. Vaša je tendencija da precenite gotovo sve o sebi. Vi nikada ne učinite ništa pogrešno, jer u vašoj glavi, uvek je neko drugi kriv.

 

 

Dobra stvar je što ste tako jedinstvena, živa osoba sa smislom za avanturu, inače bi se vaša sklonost nedoslednosti, neoprezu i impulsivnom ponašanju mogla smatrati nemarom ili glupošću. Zapravo, još uvek se na neki način i smatra.

 

Jarac

Vi imate ličnost panja. Od svih znakova, vi ste najdosadniji. Uvek ćete videti čašu polupraznu i ništa vas neće uveriti u suprotno. Ubijate svu živost na zabavama, možete isisati svetlo iz najsunčanijeg dana.

Vi nikada niste učinili ništa spontano u celom svom životu i prilično ste sigurni da je vaš nemaštovit način obavljanja stvari ispravan put za sve. Vi ste toliko zaokupljeni sobom da verovatno ni ne primećujete koliko se ljudi trude da izbegnu vaše prisustvo.

 

 

Vi ste duboko u skladu sa svojim bogatim emocionalnim dubinama i možete beskrajno naricati o bilo čemu, sve dok to ima veze s vama. Imate zapanjujuću nesposobnost saosećanja s drugima, a njihovu bol gledate samo radi poređenja sa svojom večnom patnjom.

 

 

Neki kažu da ste stidljivi – ali zapravo i niste, vi ste potpuno zaokupljeni samim sobom i anti – socijalni ste. Dovoljno je reći – nemate nikakvih socijalnih veština i provodite puno vremena u samoći, jer ste svoja omiljena osoba.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6