Danas je Mlad Mjesec u Biku – Idealan za ljubav!

Danas je Mlad Mjesec u Biku – Idealan za ljubav!

26. travnja 2017. 0 By Admin

Je li riječ o ljubavi ili vezi? Ako je odgovor potvrdan uzmite malo vremena i u tišini promislite o tome što želite živjeti u vezi? Je li riječ o osjećaju bliskosti, povezanosti, seksu, prijateljstvu…? Zapišite svoje želje, zapišite i sve one vlastite vrijednosti i vrline koje ste spremni dati svom partneru i odnosu. Osjetite ih, budite sigurni u njih. Na taj način dobivate jasniju viziju sebe u odnosu, a istovremeno manifestirate snagu svojih želja i potreba.

 

 

Želite li pak zarađivati više novaca, razmislite o tome koje su vaše vrijednosti i talenti koji bi vam mogli omogućiti dodatni posao ili povišicu. U čemu ste izvrsni? Preispitajte sustav samo-vrednovanja. Novac i to koliko zarađujemo često je  u korelaciji s tim koliko vrednujemo sebe i svoje poslovne sposobnosti.

 

 

Što ih manje cijenimo i uzimamo li ih zdravo za gotovo, manje ćemo novca imati ili će nam on kliziti kroz prste. Što smo sigurniji u sebe, u svoje znanje i talente, novac će lakše pristizati u naš život. Otpustite grč i strah kad je novac u pitanju. Što ste uvjereniji da ga nemate dovoljno, manje će ga biti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3