Danas je Mlad Mjesec u Biku – Idealan za ljubav!

Danas je Mlad Mjesec u Biku – Idealan za ljubav!

26. travnja 2017. 0 By Admin

Mlađak u Biku je i potraga za sigurnošću. Često smo uvjereni da bi dobitak na jackpotu riješio sve naše probleme. Smatramo i da je lakše živjeti udvoje (računi, krediti, odgoj djece), nego biti sam, sigurnije je. Uvjerenja smo i da je naša sigurnost povezana s drugim ljudima i njihovim odnosom prema nama. No ona prava, autentična sigurnost ne ovisi o dobicima na lotu, vanjskim okolnostima i o tome jesmo li u braku ili smo sami. Ona se stvara unutar sebe i kad se jednom ustoliči nema toga što ju može poljuljati na dulje vrijeme.

 

 

Mlađak u Biku budi sva osjetila. Volite li mirise, boje, okuse, što vas uzbuđuje i inspirira na kreativno izražavanje? Uživajte u umjetnosti, kulinarstvu, vrtlarstvu, glazbi, plesu. Stvorite i oživite neku novu strast u sebi koja će probuditi i strast prema životu, osjećaj ispunjenosti i zadovoljstvo sobom. Bez strasti djelujemo potrošeno, umorno, često i tjeskobno. Strastvenim pristupom životu imamo osjećaj da ga uistinu i živimo.

 

Ovaj Mjesec nam poručuje, zastani malo, pogledaj što si sve dosad stvorio u svom životu, budi zahvalan na tome i prestani brinuti zbog onoga što nemaš. U ovome trenutku sve je kako treba biti. Fokusiraj se na ono što je tu i sada, zaboravi na ostalo. Venera kao vladar ove Mjesečeve mijene nalazi se u Ribama, pa je nužno okolnostima se prepustiti otvorenog srca.

 

 

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
www.julijanaoremovic.com

Stranice: 1 2 3