Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

26. travnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Sa Suncem smeštenim u jednoj finansijskoj kući Vage i s punim Mesecom smeštenim u drugoj finansijskoj kući Vage, bit ćete snažno motivisani i usmereni prema finansijskim ciljevima. Profesionalni ciljevi za podlogu imaju materijalne razloge zato što je Mesec vladar kuće karijere Vage. Između ostalog, možda ćete morati ulagati u nekretninu ili u dugoročna dobra.

 

 

Mars povećava vaš interes za obrazovanje, kulturu, putovanja, internet i saradnju, što je pojačano uticajem punog Meseca i područja u kojem se događa. Saradnja, usluge i poslovi savetovanja proći će kroz transformaciju i ponovnu procenu. Mogli biste se suočiti s konkurencijom, rivalstvom ili su moguće odlaganja, ali sreća je na vašoj strani.

 

Škorpija

Maj donosi preokret u vašem profesionalnom životu. Nakon što Venera, smještena u kući posla Škorpiona, nastavi direktnim hodom 15. travnja, 3. maja je red i na Merkura da krene direktnim hodom, u istoj kući. Stvari se razaznaju i sada ćete tačno znati što morate promeniti, obnoviti ili promisliti o nečemu.

 

 

Još uvijek će biti poteškoća, sve dok ne dovedete u red poslove. U međuvremenu ćete uspeti ostvariti veću dobit. Tokom maja imaćete puno energije, moći ćete povećati zaradu, ali moguće je da previše trošite ili da donesete nepromišljene odluke. Poslovne saradnje važne su u ovom mesecu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6