Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

26. travnja 2017. 0 By Admin

Strelac

Vladar kuće karijere Strelca nastavlja direktnim hodom početkom maja 2017. godine. Lakše ćete ostvariti svoje profesionalne ciljeve, a imaćete i sreće. Ovo je odličan period za stvaranje, promociju i pokretanje projekata. Prva dekada odlična je za konkurisanje i pokazivanje talenata.

 

 

Sunce, smešteno u kući posla Strelca, isto tako, osigurava da budete primijećeni i da vaše vrijednosti budu prepoznate, kao i vaša profesionalnost. Saradnje i partnerstva su važna u maju, ali najviše u drugom delu meseca. Moguća su rivalstva i rasprave.

 

 

Jarac

Radićete puno i bićete odlučni kroz ono što radite. Mars, planeta akcije, nalazi se u kući posla i tamo pravi produktivan trigon s Jupiterom, smještenim u kući karijere Jarca. Bićete puni energije i spremni za preuzimanje inicijative, ostvarit ćete puno i imati sve što vam treba za napredak, dosezanje ciljeva i uspeha.

 

 

Moraćete se potruditi i premostiti prepreke. Možda ćete se suočiti s jakim neprijateljima koji će hteti da spreče vaš napredak ili vam okolnosti neće ići na ruku u nekim trenucima. Ali, ne brinite se, bit će i trenutaka kada će vam sve ići od ruke. Porodica će vas podržati u materijalnom smislu (ili obrnuto) i možda ćete ulagati u dom (popravci, uređenje i slično).

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6