Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

26. travnja 2017. 0 By Admin

Vodolija

Značajne su kuće intelekta i komunikacije Vodolije imaćete jasne misli, oštar um, posebno kada Merkur krene direktnim hodom u jednoj od tih kuća. Imaćete brilijantne ideje, sjajan govor i bit ćete uverljivi. Mars vam daje kreativnu energiju i moć izražavanja, što je neprocenjivo kada se radi o promocijama i prezentacijama.

 

 

Pun Mesec 10. maja 2017. godine donosi značajan događaj u karijeri ili donosi realizaciju planova ili donošenje važne odluke. Povećanje zarade dolazi kroz intelektualne ciljeve, istraživanja, interneta, putovanja, suradnji s inozemstvom i slično.

 

 

Ribe

Tokom maja 2017. godine postoji povezanost između karijere i prihoda. Želja da se zaradi više i da se postigne više u profesionalnom životu potiču jedno drugo. Uz snažnu želju koja vas vodi u tom smjeru imat ćete i potporu obitelji. Potrebe obitelji zahtevaju energiju i ulaganje dosta truda i istovremeno su izvor problema s kojima ćete se suočiti (popravke, uređenje, izgradnja, selidba, stres povezan s roditeljima, podstanarima ili vlasnicima i slično).

 

 

Što god da je pred vama, bićete kreativni i nalazit ćete sjajna rešenja za finansijske probleme. Tokom maja zanimaće vas intelektualni ciljevi, povezani s proračunima, pregovorima i razmjenama, putovanjima i komunikacijom.

 

 

Izvor: Tarot horoskop

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6