Hipnotiziraju pogledom: Ovaj znak krije najviše tajni i ima najmoćniju intuiciju!

Hipnotiziraju pogledom: Ovaj znak krije najviše tajni i ima najmoćniju intuiciju!

27. travnja 2017. 0 By Admin

2. Karakter

Priroda ličnosti rođenih u znaku Škorpiona puna je proturječnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osjećaja. Iako je Škorpion detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sam ima više tajni nego itko drugi. Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe točke uspješno krije od drugih. Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.

 

 

Škorpion ne vapi za masom da bi se potvrdio. Ovaj izdržljivi ratnik u svaki boj ide sam. Na njega se savršeno može primijeniti izreka da “male ptice lete u jatu, a velike same”, a Škorpion je i te kako velika ptica. Važnije joj je što sam misli o sebi i svojim djelima, nego što o tome misli okolina.

 

 

Ukoliko procijeni da živi među površnim ljudima, ima se snagu potpuno izdići i živjeti sam. Ukoliko ga nitko ne želi pratiti, sam će krenuti otkrivati tajnu smislenosti života i svijeta. Može djeluje pomalo odsutno, čak i onda kada sve registrira, zbog stalno prisutnog osjećaja da pojavni svijet nije kraj.

 

 

Izuzetno je teško udubljivati se u njihov kompleksan, težak i svojeglav znak. Svijet Škorpiona intuitivno mogu naslutiti samo njihova vodena braća Rakovi i Ribe, dok ostalima, po pravilu, izmiču. Škorpioni su vrlo prisebni i hladnokrvni čak i u najrizičnijim životnim situacijama jer se uopće ne boje. U namjeri da ostvare neki cilj, ići će do krajnjih, drugima nedostupnih granica, bez pretjeranog razmišljanja o posljedicama.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4