KAKVOG STE TEMPERAMENTA: ŠKORPION JE RIJEKA KOJA NOSI SVE PRED SOBOM, VODENJAK JE NEOBUZDANI VJETAR S KOJIM SE NIKADA NE ZNA

KAKVOG STE TEMPERAMENTA: ŠKORPION JE RIJEKA KOJA NOSI SVE PRED SOBOM, VODENJAK JE NEOBUZDANI VJETAR S KOJIM SE NIKADA NE ZNA

27. travnja 2017. 0 By Admin

Rak, Škorpion, Ribe

Naš planet se sastoji od velikog dijela vode, kao i naš organizam. Život je krenuo iz vode, a ona nas i održavana životu. Nedostatak vode dovodi do isušivanja, odumiranja svega, a previše vode može nanijeti velike štete i razaranja. Svaka krajnost djeluje pogubno.
Ljudi vode su intuitivni, osjećajni, nekada i previše osjetljivi. Kroz život su vođeni osjećajima i unutarnjom snagom. Njihove reakcije su pasivne, uglavnom su u ulozi promatrača koji skupljaju dojmove. Nepovjerljivi su i zatvoreni, svoju intimu uvijek čuvaju za sebe.

 

 

Obično su puni razumijevanja pa znaju slušati tuđe probleme, a odlično se snalaze u ulozi savjetnika i tješitelja, jako vole pomagati. U nekim situacijama znaju biti slabi i povodljivi, a lako ulaze i u depresivna raspoloženja. Kada se prepuste svojim talentima, interesi ih često vode nepoznatim, neistraženim putevima, skloni su misticizmu i umjetnosti. Nisu ambiciozni ni prodorni, nisu jaki ni u komunikaciji, ali su stvaralački tipovi i imaju poseban način izražavanja toga.

 

 

Djelima će uvijek reći najviše, a imaju i dobru sposobnost uživljavanja u stvari i pojave oko sebe.
Rak je jezero, koje je mirno i bar naizgled bezopasno.
Škorpion je rijeka koja nosi sve pred sobom, pogotovo kad nabuja od obilnih kiša.
Ribe simboliziraju more, tajanstvenih dubina…

 

Izvor: astrologija-tarot.com

Stranice: 1 2 3 4