Mlad Mjesec – Napravite OVO i krenite u bolji život!

Mlad Mjesec – Napravite OVO i krenite u bolji život!

27. travnja 2017. 0 By Admin

Ovdje su neke prednosti rituala:

• Rituali će vam pomoći da “protjerate” loše navike

• Rituali će vam pomoći da se iscijelite

• Rituali će vam pomoći da dovedete do kraja neke stvari

• Rituali će vam pomoći da “prizovete” ljekovitu moć transformacije

• Rituali će vam pomoći da ostanete fokusirani i orijentirani na cilj

• Rituali će vam pomoći da se razvijete samodisciplinu

Moć naših rituala izravno ovisi o snazi naše volje i namjere. U određenom smislu, rituali su kao simbolička obveza koju obavljamo kako bi rasli, jačali i iscijelili se.

 

 

Svaki se Mjesečev ritual treba precizno i detaljno provesti zbog sigurnosti i efikasnosti. Jedna stvar je sigurna, jedan manji ritual gdje se samo pale svijeće ne budi pažnju negativnih sila. Međutim, kad je riječ o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je energije u većoj mjeri usmjeriti.

 

 

Želja treba biti realna i promišljena. Mjesec može utjecati na dvije strane, na sreću i ljubav. U to vrijeme izvršava se puno ljubavne povezanosti koja na žalost prouzrokuje dosta problema. Stoga se može korigirati jedino u ovo doba. Za ukidanje tih povezanosti, ovaj period je također pogodan. Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja.

 

 

Ukoliko se to dogodi, tomu nema mjesta u svijetu bijele magije. Vezano za ukidanje povezanosti, poželjno je zatražiti pomoć stručnjaka jer gdje su negativne sile prisutne, tamo su i opasnosti mnogo veće. Zato je potrebno dobro razmisliti o željama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5