Mlad Mjesec – Napravite OVO i krenite u bolji život!

Mlad Mjesec – Napravite OVO i krenite u bolji život!

27. travnja 2017. 0 By Admin

Zapalite svijeću i otpuhnite

Puhanje u plamen svijeće i njegovo gašenje oduvijek simbolizira “smrt” ili “kraj”. Dobro je koristiti ovaj ritual kada želimo nešto završiti ili prestati s nečim, na primjer, ranu krivnje.

 

 

Ne oslanjajte se na to da će vas ovaj ritual iscijeliti samo po sebi, već ga koristite kako bi potpomogli svoje ozdravljenje i premostili jaz između svjesnog i nesvjesnog uma.

 

 

Da biste dovršili ovaj ritual jednostavno izdvojite svaki dan vrijeme (koliko bude potrebno) i mirno mjesto. Zapalite malu svijeću, držite je među rukama, gledajte u plamen i držite namjeru na umu. Na primjer, vaša namjera može biti: “Moj bijes polako blijedi poput plamena ove svijeće. Ponovno pronalazim oprost.” Nakon toga, otpuhnite plamen.

 

 

Neka vjetar odnese pero

Vjetar je tajanstvena sila: ne može se vidjeti, a toliko je moćan. Na mnogo načina, vjetar je simbol samog života. Perje je s druge strane vrlo zemaljsko, ali lako odleti s vjetrom. Ritual s vjetrom i perom simbolizira prihvaćanje i predaju.

 

 

Realnost je da ne možemo uvijek “promijeniti” stvari da budu u skladu s našim željama u našim životima, a pošto se opiremo tome, to nam uzrokuje bol. Možete koristiti pero, list ili čak maslačak za ovaj ritual. Na prostranom mjestu (po mogućnosti na otvorenom), držite predmet u ruci, duboko razmišljajući o svojim problemima.

 

 

Zatim, kada ste spremni za puštanje pera, lista ili maslačka (a uz to i vaš otpor) otpuhnite ga iz vaše ruke ili čekajte nalet vjetra da ga odnese. Pogledajte kako pluta daleko, a s njim i vaša tjeskoba. Svaki problem, svađa i bol odlazi daleko.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5