Moć mladog Mjeseca u Biku: Slijedi 14 dana jake energije, sve što započnete danas – bujat će!

Moć mladog Mjeseca u Biku: Slijedi 14 dana jake energije, sve što započnete danas – bujat će!

27. travnja 2017. 0 By Admin

Nakon toga će on prijeći u Blizance, zračni znak, koji baš nema puno veze s poljoprivredom ali ima s – komunikacijom, putovanjima i prenošenjem informacija na svim razinama pa će vam 28./29. travnja i to – rasti. Ako, dakako, u to vrijeme krenete s nekim novim idejama i „posijete“ ih upravo tamo gdje i kome treba.

 

 

A onda će, 30. travnja Mjesec ući u znak Raka, još jedan plodan vodeni znak pa će to opet biti vrlo povoljna dva i pol dana  (dodajmo još cijeli 1. svibanj i prijepodne 2. svibnja) za sijanje i sadnju svega onoga što želimo da nam se – primi i da nam  – da plod. Za vrtlare ovo su odlična dva i pol dana. Popodne 2. svibnja pa potom 3. i veći dio 4. svibnja, Mjesec i dalje raste prolazeći kroz znak Lava, vatreni i „kraljevski“ znak što je vrlo povoljno za nove inicijative koje želite da Vam – dugo traju. Jer, Lav je znak fiksne kvalitete, on voli trajne i stabilna stvari.

 

 

Od popodneva 4. svibnja, potom 5. i prijepodnevne sate 6. svibnja, obilježava prolazak Mjeseca kroz znak Djevice, čiji je element zemlja, a kvaliteta promjenjiva. Za vrtove odlično vrijeme za sijanje, sadnju ili presađivanje, a za one koji nemaju tu priliku ili mogućnosti ti su dani povoljni za sve što je vezano uz navike, higijenu i razne terapijske postupke koji doprinose poboljšanju zdravlja. To je dobro vrijeme i za kućne ljubimce, u svakom smislu, osobito ukoliko već dulje vrijeme razmišljate o nekom – krznenom ili pernatom prijatelju. Ili onom s – perajama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3