Žena Blizanac sve što misli – misli duplo bolje od svog muža, žena Ovan je muško u kući!

Žena Blizanac sve što misli – misli duplo bolje od svog muža, žena Ovan je muško u kući!

27. travnja 2017. 0 By Admin

STRIJELAC

Možda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više igrati igre na sreću, jer će vas uz nju život naglo početi zasipati svojim darovima – bit ćete sretniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili prije nje.

 

 

Uz nju će vam ostale žene djelovati kao prefrigrane, jer će vam samo ona uspjeti osloboditi srce potpunom iskrenošću. I ne dobivate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svijetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

 

 

Uzdizat će vas svojim iskrenim odobravanjem, oduševljavati vas svojim britkim umom … jedno je sigurno, s njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svjetova i pružit će vam ruku da i vama pokaže sve ono za što ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati je sputati! Ona je vatrena. Djeca su joj iskrena, puna optimizma i vjere u sutra … na mamu.

JARAC

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopće dostojni?

 

 

Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavat će je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

 

 

Ona je to znala dok ste još bili žaba, a koliko se dama usuđuje voljeti žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvijek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažete karakter i ustrajnost, a ona će vam rado dati primjer, jer to posjeduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Djeca će joj jednog dana vladati sobom i svijetom oko sebe.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6