Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik…

Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik…

28. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Oni ne stare

Nevjerojatna sposobnost igranja riječima, duhovitost, nemiran pogled koji luta u potrazi za nekim novim uzbuđenjem, gestikulacija kojom želi još intenzivnije dočarati ono što govori, sve je to Blizanac. Vitak, dugih udova, često lijepih i vretenastih prstiju, mladolika izgleda i u poznijim godinama, on je osoba koja ostavlja dojam gdje god da se pojavi.

 

 

Ako ne svojim vanjskim izgledom, onda bogatstvom svog duha. Mnogi će mu zamjeriti na površnosti i neozbiljnosti, no dijete u njemu o svemu želi saznati barem ponešto i nema previše koncentracije za dublja istraživanja.

Najljepše na licu: zaigrane oči i mladenačko lice.

 

 

RAK

U naručju topline

Bljedolika put, okruglo lice i pogled pun topline, odlike su ovog ranjivog i osjetljivog znaka. Žene su kao i kod Bikova, ženstvene i zavodljive. Muškarci su nešto povučeniji i samozatajni, čime često izazivaju žensku znatiželju. Njihov stisak ruke je mekan, govore tiho i dugo, smješkajući se pritom, a sve s namjerom da ostave dobar dojam.

 

 

Osvojit će vas svojom brižnošću i toplinom, pazit će na vas, postavljat će vam pitanja, u njegovu društvu zaista ćete se osjećati posebno. A ako se prepustite Rakovu zagrljaju, pripazite da se ne utopite u dubinama potpune mekoće. Imat ćete osjećaj da ste se vratili u majčinu utrobu.

 

Najljepše na licu: emotivne sanjive oči i sladak nosić.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6