Ljubav u maju 2017. godine: Savršen temelj za novu ljubav i vruće noći stvoren je za OVAJ znak!

Ljubav u maju 2017. godine: Savršen temelj za novu ljubav i vruće noći stvoren je za OVAJ znak!

28. travnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

 

S Marsom u vašoj 5. solarnoj kući vaši su instinkti u punom zamahu, adrenalin teče i seksualnost izbija kroz svaku vašu poru. U zadnjoj dekadi stvari postaju još više vruće, kada i Sunce ulazi u 5. solarnu kuću Vodolije.

 

 

Možda je došlo vreme za pustolovine i za lude ljubavne priče. Ali, Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući uma Vodolije pa ćete biti skloni da sve racionalno filtrirate. I onaj ko uspe da prođe kroz taj filter je onaj koji može da motiviše i vaš um. Instinktivno ćete težiti tome da nađete osobu koja je na istoj talasnoj dužini, s kojom možete o svemu razgovarati i koja ima iste interese. Mlad Mesec u zadnjoj dekadi može vam doneti nešto novo u ljubavnom životu.

 

RIBE

 

Novac, posao ili druge obaveze imaju značajnu ulogu u ljubavnom životu i interesu parova tokom maja 2017. godine, posebno u prve dve nedelje. Venera, planeta ljubavi, je u kući novca Riba čitavog meseca, a Merkur, predstavnik veza Riba je u istoj kući sve do 15. maja. Zanimaće vas praktična pitanja više nego romantična.

 

 

Nakon 15. maja bićete opušteniji i više će vam značiti komunikacija s partnerom. Biće puno razgovora, razmena poruka, priznanja osećaja, rasprava kako bi se razjasnile stvari i slično. Deo meseca uključuje romantične šetnje i putovanja ili put zbog ljubavi.

 

IZVOR: TAROT-HOROSKOP.COM

Stranice: 1 2 3 4 5 6