Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA
1. Američki poslodavci najradije zapošljavaju Vodolije na radna mesta koja zahtevaju originalnost. Istraživanja zasnovana na posmatranju radnika pokazuju da Vodolije i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način.

 
2. Oni su fascinirani svim što je ultramoderno. Statistike pokazuju da su među prvima nabavili kompjuter i priključili se na internet. U kuhinji se češće od drugih služe aparatima.

 
3. Što se emotivnog života tiče, Vodolije pripadaju grupi onih s kojima je teško planirati zajedničku budućnost. Njihovim partnerima najviše smeta sklonost da s bivšim ljubavima uspostavljaju prijateljski odnos, kao i to da su često nesigurni u prirodu svojih osećanja.

 
4. Prijatelji im zameraju nemir i stalnu potrebu za novinom. Ne drži ih mesto, pa izlazak s njima često podrazumeva trčanje od kafića do kafića…

 
5. Vodolije su najotporniji znak kada je reč o promeni klime i vremena. Najbrže i najlakše se navikavaju na neobične uslove života, polarnu hladnoću, monsune i tropske temperature.

 
6. Zauzimaju vrh liste domaćina u čijoj se kući gosti najugodnije osećaju. Kod njih uvek možete banuti nenajavljeni i slobodno ulaziti u kuhinju i samoinicijativno napraviti kafu ili ručak.

 
7. Po načinu na koji ljudi putuju, lako ćete pogoditi pripadnost određenom znaku Zodijaka. Ako ugledate osobu naoružanu kamerama, fotoaparatima i durbinom, nećete pogrešiti ako mislite da je Vodolija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12