Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

BIK
1. Bikovi zauzimaju visoko mesto na ljestvici omiljenih šefova. Veoma cene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike.

 
2. Bikovi su najbolji domaćini čak i na radnom mestu. Čim kročite u njihovu kancelariju poslužiće vas kafom, tokom poslovnog razgovora nude viski ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji.

 
3. Anketa sprovedena na hiljadama bračnih parova upućuje na zaključak da su Bikovi spremni da najduže čekaju da im osoba kojoj se udvara uzvrati ljubav. Astrološko objašnjenje tog fenomena je bikovska strpljivost i predanost.

 
4. Istraživanja u kojima su se koristili snimci holivudskih zabava pokazuju da Bikovi češće od drugih znakova voljenu osobu posesivno drže oko struka prilikom upoznavanja ili ulaska u salu, da je stalno prate u stopu i da se mršte ako zapleše s nekim drugim.

 
5. Kad su hobiji u pitanju, Bikovi se najčešće posvećuju uzgajanju konja, pčelarstvu ili cvećarstvu. Među njima je zavidan broj kolekcionara vrednih slika i retkih poštanskih markica.

 
6. Najradije dolaze na posao pre početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog za to je jasan. Ne podnose paniku i nervozu i kad ih neko požuruje ili prekida u radu.
7. Nemaju visoko mišljenje o ljudima koji upotrebljavaju jeftine mirise, koji nose odeću od veštačkog materijala ili žive u kućama čija arhitektura i unutrašnje uređenje odaju loš ukus.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12