Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

DEVICA
1. Po nekim statistikama, Device su najstrastveniji čitaoci ljubavnih romana. Budući da psiholozi ističu da ljudi izborom literature nadoknađuju ono što im nedostaje u životu, čini se da su one željne ljubavi i romantike.

 
2. Teško osvojive tvrđave… Zaljubljene Device će prvo naći razloge protiv upuštanja u vezu, da bi se tek nakon analize partnerovih vrlina i mana prepustile zovu srca.

 
3. Premda se ne smatraju maštovitim ljubavnicima i ljubavnicama, Device su prve koje će se upustiti u proučavanje seksualnih tehnika do detalja. “Kama sutru” imaju u malom prstu!

 
4. Prema nekim istraživanjima, na položajima rukovodilaca američkih kompanija i banaka one zauzimaju drugo mesto, ali ga dosežu negde oko pedesetog rođendana.

 
5. One imaju najosetljiviji probavni sistem. U pravilu njihov želudac luči višak želudačne kiseline, pa često obolevaju od čira na želucu.

 
6. Device su neznatno zastupljene u populaciji alkoholičara i narkomana. Razlog tome je njihovo izbegavanje sredstava koja bi mogla da poremete racionalno rasuđivanje ili podstaknu neprimereno ponašanje.
7. Za rešavanje svakodnevnih problema potrebno im je više vremena nego pripadnicima drugih znakova Zodijaka. Oni previše pažnje posvećuju detaljima i analizi, usled čega sporije sagledavaju celinu problema.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12