Ljubavni horoskop za maj: pred Ovnovima akcija, Blizance očekuje razočaranje, za Strelca ružičasti mesec, Jarac raspoložen za avanture

Ljubavni horoskop za maj: pred Ovnovima akcija, Blizance očekuje razočaranje, za Strelca ružičasti mesec, Jarac raspoložen za avanture

30. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Maj 2017. godine je strastven mesec, ali zbog toga lako može doći do blokada i sukoba.

U kući ljubavi Blizanca je Jupiter, ali neće se moći širiti kako bi hteo, čak i ako uspe da doći će do zida, jer je u lošem položaju i odnosu s vladarem kuće u kojoj se nalazi, s Venerom. U Blizancima je strastven Mars, ali nažalost pravi kvadrat s Neptunom i opoziciju sa Saturnom, smeštenim u kući parova Blizanca.

 

 

Zbog toga bi mogli zapasti u zbunjujuće i razočaravajuće situacije. Kako bi vaš ljubavni život tekao sa što manje komplikacija moraćete vešto da postupate u raznim situacijama, da odolite iskušenjima, zamkama i preprekama.

 

 

RAK

Maj 2017. godine i nije tako povoljan mesec za veze. Vladar kuće parova Raka i vladar kuće ljubavi Raka su na nepovoljnom mestu i nisu u dobrim odnosima. Moglo bi biti dosta frustracija. Možda se ništa značajnije neće dogoditi, ali vaše nade se neće u potpunosti ispuniti. Možda vaša veza prolazi težu fazu iz nekih razloga.

 

 

Možda ćete imati previše obaveza (uglavnom profesionalnih) i nećete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi i vašem odnosu. Uprkos tome, dani oko punog Meseca ( 9. – 11. maja 2017. godine) mogu doneti značajan događaj u vašem ljubavnom životu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6