Blago vama ako ga IMATE UZ SEBE: Ovom znaku je ČAŠA uvijek napola PUNA

Blago vama ako ga IMATE UZ SEBE: Ovom znaku je ČAŠA uvijek napola PUNA

1. svibnja 2017. 0 By Admin

Oni su zabavni, otvoreni, optimistični, znatiželjni, vole sport, avanturu, putovanja i intelektualne potrage. Budući da su otvoreni, oni uživaju u učenju i lutaju svijetom u potrazi za smislom života.

 

 

Ima toliko stvari koje treba znati o njima, pogotovo ako smo dovoljno sretni da imamo jednog za ljubavnika ili prijatelja. Ovdje su samo neke od njihovih posebnih osobina.

 

 

Oni su – Strijelci!

Predstavljeni su simbolom strijelca koji je polu-čovjek, polu-zvijer i odapinje svoje strijele u srce škorpiona i mitološkom figurom kentaura (također pola – čovjek, a pola – zvijer).

 

 

1. Oni su spontani

Oni su uvijek zanimljivi ljudi, jer žive svoj život u duhu otkrića, spremni  da vam govore o uzbudljivoj knjizi koju su pročitali ili o avanturi koju su proživjeli. Budite spremni kada kažu, “idemo u muzej pogledati izložbu Van Gogh-a”.

 

 

Ako ste u vezi, nemojte se iznenaditi ako iznenada kaže: “Spakiraj veliku torbu; letimo u Španjolsku!”. S njima nikada nije dosadno, jer uvijek imaju sjajne priče za ispričati koje često dovode do ludih ideja i nevjerojatnih iskustava koja će vas nasmijati.

 

 

 

2. Imaju sjajan smisao za humor

Nema znaka u zodijaku koji ima bolji smisao za humor od Strijelca! Mnogi od njih su stand up komičari.

Čak i ako vam govori o svom najnovijem nesretnom slučaju, on će vas nasmijati do suza i ostaviti u boljem raspoloženju.

 

 

3. Oni su srčani i vole avanturu

Strijelac je prirodno znatiželjan i ima bezgraničnu energiju. On nije osoba koja će sjediti ispred TV-a. Umjesto toga, on voli biti vani, stalno ići na izlete i putovanja o kojima većina ljudi samo sanja.

 

 

Ako je Strijelac vaš prijatelj, imate sreće, jer oni vole uživati u svojim avanturama sa svojim prijateljima. On je nevjerojatan suputnik za putovanja.

 

 

4. Vole slobodu

Neki prijatelji mogu biti potrebiti i nametljivi, ali ne i Strijelac. Oni su nezavisni i sloboda im je važna. Oni će poštovati vašu potrebu za privatnošću i očekivati će isto i od vas.

 

 

Ipak, oni su odani i velikodušni. Ako imate problem, oni će vam ponuditi mudru perspektivu koju možda niste uzeli u obzir.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3