Nedeljni Kineski horoskop  za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

Nedeljni Kineski horoskop za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

1. svibnja 2017. 0 By Admin

ZMAJ

U ponedeljak ćete sami prizivati nesreću. Vaša negativnost će biti u prvom planu. Pronađite način da je izbegnete tako što ćete se opustiti i raditi stvari koje volite. Odmor od rutine i dosadne svakodnevnice je pravo rešenje. Sredinom nedelje izbegavajte donošenje važnih odluka kako se ne biste prevarili. Još nije pravo vreme za to. Krajem nedelje neki plemeniti čin će vam vratiti raspoloženje. Pomozite nekome kome je potrebno. Jake emocije za vikend donose uzbuđenja po pitanju ljubavi. Da li ste iskreni prema sebi? Razmislite dva puta.

 

 

ZMIJA

Početkom ove nedelje faliće vam strpljenje. Skrivanje emocija i mišljenja bi vas moglo dovesti u stresno stanje i neprijatan položaj. Usporite malo. Sredinom nedelje imaćete tendenciju da potrošite previše novca na nepotrebne stvari. Nemojte svoje emocije smirivati na ovaj način. Radije se posvetite negovanju svog duhovnog bića.

 

 

Vikend vam donosi mogućnost da rešite svu konfuziju. Najvažnije je da budete iskreni prema sebi i drugima. Odmor i kvalitetan razgovor će vam biti od koristi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6