Nedeljni Kineski horoskop  za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

Nedeljni Kineski horoskop za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

1. svibnja 2017. 0 By Admin

KONJ

Vaša želja da budete na vrhu, ove nedelje će biti veoma jaka. Pokušajte da suzbijete ovako arogantno ponašanje. Međutim, vaše jako samopouzdanje će delovati pozitivno na većinu ljudi, pa će želeti da budu u vašem neprekidnom okruženju. Sredinom nedelje jedan događaj će staviti na probu vašu iskrenost i volju da pomognete drugima.

 

 

Vodite računa kako ćete se poneti. Bidute iskreni i duboki. Cenite duh više od materije. Za vikend nemojte da se preforsirate. Smanjite unošenje alkohola i cigareta i hranite se zdravo.

 

 

KOZA

Očekuje vas dosta stresa ako odlučite da se povučete, umesto da se suočite sa izazovima. Neko iz vašeg okruženja uporno pokušava da vas izbaci iz takta, a na duže staze, ukoliko ovo budete ignorisali, osećaćete samo još veće nezadovoljstvo. Zaboravite na tvrdoglavost, a još više na agresiju.

 

Vaša prava snaga se nalazi u mogućnosti da pravite kompromis. Krajem nedelje, posvetite se nekim svojim željama koje ranije niste imali prilike da realizujete.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6