Nedeljni Kineski horoskop  za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

Nedeljni Kineski horoskop za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

1. svibnja 2017. 0 By Admin

MAJMUN 

Iznenadna rasprava sa nekim ko vam mnogo znači, može da vam pokvari raspoloženje već na samom početku nedelje, ali i neke dugoročne planove. Imate utisak da se neke stvari podrazumevaju i da ono što želite dobijate bez imalo uloženog truda. Budite iskreni prema sebi.

 

 

Sredinom nedelje, uvajte se ishitrenih reakcija i impulsivnog ponašanja, pogotovo ako je reč o nekoj željenoj kupovini. Kraj nedelje prolazi u idealizaciji određene osobe koja ne zaslužuje ni upola od onoga što joj pripisujete.

 

 

PETAO

Uživajte u pozitivnim emocijama i sreći na ljubavnom planu, već u utorak i sredu. Zadovoljni ste trenutnom situacijom, ali ste takođe i svesni da je ona rezultat mnogobrojnih kompromisa i međusobnog poštovanja. Vaše samopouzdanje otvara vam neka nova vrata u petak. Reč je o poslovnoj prilici koju ne treba da propustite.

 

 

Budite otvoreni za nova iskustva i ne plašite se izazova. Neko blizak vama će sa lakoćom uspeti da vas izbaci iz takta u subotu. Provedite neko vreme sami, sa svojim mislima, kako biste uspostavili potrebnu psihičku ravnotežu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6