Nedeljni Kineski horoskop  za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

Nedeljni Kineski horoskop za pon 01. maj – ned 07. maj: Bivo u problemima, pred Tigrom sedmica prepuna neočekivanih dešavanja, Zec krajem sedmice počinje novu ljubav.

1. svibnja 2017. 0 By Admin

PAS

Ove nedelje otvoriće se nova poglavlja u vašem životu i bićete u prilici da doživite neka nova iskustva koja ste dugo priželjkivali. Utorak je dan pogodan za socijalizaciju i kvalitetno vreme provedeno sa vašim prijateljima. Ukoliko imate potrebu da obnovite garderobu, iskoristite sredu da se ovome posvetite.

 

Takođe, u sredu se pripazite ishitrenih odluka i postupaka, za koje realno nemate razloga, ali koje bi mogle da vam pokvare raspoloženje na duže staze. Do kraja nedelje, zaboravite na neka nerealna očekivanja.

 

 

SVINJA

Izvesni problemi iz vaše prošlosti prestaju da vam zadaju glavobolju već na samom početku nedelje. Rešenje će se pojaviti tamo gde ga najmanje očekujete. Direktan govor, bez okolišanja, može vam doneti nepotrebnu raspravu sa nekim do čijeg vam je mišljenja veoma stalo, već u sredu.

 

 

Visoka očekivanja po pitanju ljubavi će učiniti da se osetite pomalo razočarano jer se neće ispuniti. Za vikend, očekujte poziv za druženje od nekih interesantnih i pozitivnih ljudi sa kojima niste mnogo bliski.

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6