OVAN: MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2017. Ni problemi na poslovnom planu neće umanjiti čaroliju ljubavi

OVAN: MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2017. Ni problemi na poslovnom planu neće umanjiti čaroliju ljubavi

1. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao

Na samom početku meseca ćete napraviti jedno pogrešno skretanje koje će vas odvesti na skroz pogrešnu stranu i ka preuranjenim zaključcima. Srećom, imaćete priliku da popravite učinjeno.

 

Uradite reviziju i sumirajte rezultate od januara do aprila i prepravite ukoliko ima potrebe. 3. i 4. maj su vam srećni dani ukoliko tražite posao. 12. i 13. se potrudite da započnete komunikaciju jer ćete dobrom komunikacijom probiti sve blokade. Zaboravite na suptilni pristup i odmah pređite na stvar.

 

 

Skrenite misli sa razmišljanja da li da uradite nešto ili ne , već krenitre ka ostvarivanju ciljeva, a povoljni dani za to su vam od 25. do 28. maja.  Trudite se da manje radite stvari automatski jer ćete u junu imati problema sa prisećanjem.

 

Zdravlje

Dobro zdravlje i forma nisu luksuz, ali ne moraju biti ni skupa neophodnost. Znate da zdravlje i dobar osećaj nemaju cenu i vrede svaku paru, stoga počnite da vežbate i hranite se zdravo. Proleće je pa je samim tim i ponuda svežeg voća i povrća raznovrsna, sigurno ćete pronaći nešto što volite.

 

luftika.rs

Stranice: 1 2 3