HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

JARAC

LJUBAVNICA – NEPRIJATELJ – IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Hteli vi to ili ne, bili spremni ili ne – slobodnim Jarčevima se ljubav sprema da zakorači u život. Neće tu biti nekih velikih priprema, da se razumemo. Stvari će se pokrenuti odjednom, zaokupiti vas i „poneti“. Moguće je doduše, da vas ova osoba već neko izvesno vreme posmatra, „merka“ i samo čeka pravi momenat da napravi situaciju koja bi vodila ka spajanju vas dvoje. Moj vam je savet – opustite se i uživajte. Ne razmišljajte o problemima, ne razmišljajte o prošlim greškama, zažmurite i zakoračite!

 

 

Bolje okolnosti su prisutne kod Jarčeva u emotivnim relacijama. I vi i partner ulažete dosta truda u odnos, pa nije ni čudo što se stvari pomeraju s mrtve tačke. No, da se razumemo – ne može se preko noći BAŠ SVE srediti. Imaćete i na dalje vi svojih turbulencija, ali ćete nekako lakše izlaziti na kraj sa njima.

 

 

Posao

Ne mogu da vam obećam baš u potpunosti glatku i sjajnu poslovnu situaciju tokom maja meseca, ali se definitivno neki pomaci na bolje dešavaju. Nekih pozitivnih noviteta će svakako biti, možda ne baš ono čemu ste se nadali, ali ćete biti zadovoljniji nego u proteklom, komplikovanom periodu. Iznenadna mogućnost i otvaranje nove poslovne ponude prisutno je u drugom delu maja meseca. Koliko god želeli da požurite i prihvatite odmah, ipak pre toga, preispitajte sve okolnosti i uslove onoga što vam se nudi.

 

 

Zdravlje

U drugom delu meseca budite nešto oprezniji, jer postoje mogućnosti za neke iznenadne „padove“. Doduše, ovo mogu biti i fizički padovi i povređivanje, pa vodite računa gde idete. U svakom slučaju, vaša će energija biti promenljiva, što otvara šansu za sve vrste virusa i bakterija.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12