HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

RIBE

ISTINA – SREĆA – POSETA

Ljubav

Pa, drage moje slobodne Ribe, izgleda je došlo vreme da konačno budete zadovoljne svojim emotivnim životom. Dve su mogućnosti pred vama – neki od vas će dozvoliti novoj osobi koju upoznaju u prvoj dekadi meseca da im se neopaženo „uvuče u srce“. Vrlo brzo ćete shvatiti da istinski želite da ovu priču produbite i u drugom delu meseca ulazite u emotivni odnos. Drugi će pak, sa osobom koju znaju od ranije, sa kojom su možda i imale neku formu konakta, sada doći do ozbiljnijih dešavanja. U svakom slučaju, neosporno je jedno – bićete itekako zadovoljni.

 

 

Ukoliko ste već u emotivnoj priči – potrebno je da otvoreno i iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Teškoće koje vas koče su smešne, i možete ih prevazići sa malo više uloženog truda. Ne oklevajte, napravićete velike pozitivne promene.

 

 

Posao

Već neko izvesno vreme vaš poslovni segment se dosta ubrzao, dešavanja ima na sve strane i sigurna sam da ne možete da se požalite na situaciju. Napredujete, upali ste u oči nekim ozbiljnim ljudima, šefovima – i oni su spremni da vam pruže novu poslovnu šansu. Nekima od vas stoje promene radnog mesta na bolje, unapređenja ili povećanje naknade za rad. Komunikaciju sa kolegama sada možete popraviti. Biće potrebno da budete više organizovani, jer vas očekuje mnogo obaveza i kontakata.

 

 

Zdravlje

U suštini, sve ono što se bude aktiviralo tokom ovog meseca biće prolaznog karaktera. Obratite malo pažnju na oči, na mogućnosti respiratornih infekcija. Takođe – povedite više računa o tome kako se hranite i da li se krećete dovoljno.

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12