HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

LJUBAVNICA – SREĆA – SUDIJA

Ljubav

Maj mesec donosi slobodnim Blizancima dobro i živo raspoloženje. Interesantnih će situacija biti vezanih za ljubav – neke od vas će prijatelj ili prijateljica upoznati sa osobom koja će vam biti vrlo zanimljiva, mada nešto starija od vas. Prijaće vam njena pažnja i vreme koje vam posvećuje. Pojedini pripadnici ovog znaka će se dvoumiti možda između dve osobe, koje su vam podjednako privlačne i interesantne. Velika odluka je pred vama, ali ćete verovatno moći da je donesete tek u drugom delu maja.

 

 

Zauzeti Blizanci moraju da naprave presek kada su njihove emotivne veze u pitanju. Vreme je da i vi i partner mnogo ozbiljnije shvatite odnos u kojem ste i krenete tako i da se ponašate. Ako uložite nešto više truda u svoju emotivnu priču, bićete više nego zadovoljni stabilnošću i smirenjem koje ste postigli.

 

 

Posao

Najviše ćete tokom ovog meseca biti okrenuti stanju svojih finansija i težićete da maksimalno popravite negativan saldo iz aprila, ali i nekog dužeg prethodnog perioda. Od drugog dela meseca krenuće da se intenzivnije dešavaju situacije koje se vezuju za kontakte sa autoritetima, za vaše pozicije ili eventualne promene radnog mesta. Neki od vas će dobiti ponudu koja je dosta ozbiljna i privlačna po vas. Neke odluke ćete svakako morati da donesete. Ne gledajte kratkoročne ciljeve, mislite na budućnost.

 

 

Zdravlje

Karte govore o nešto pojačanoj statičnosti ili potrebi za hranom. Pokušajte da u svemu napravite dobar balans. Stariji pripadnici znaka bi mogli imati tegoba sa vratnim i lumbalnim delom kičme. Proverite stanje šećera i holesterola u krvi.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12