HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

RAK

OFICIR – VENČANJE – NEPRIJATELJ

Ljubav

Ako vam se dopada neko sa kim imate poslovni kontakt,pogotovo ako simpatije između vas dvoje i povremene „varnice“ traju već izvesno vreme – tokom maja meseca je moguće sa ovom osobom ostvariti emotivnu priču. Najverovatnije vreme za dešavanja u tom pravcu je tokom druge dekade meseca. Ono što je međutim, po kartama primetno, jeste da makar jedno vreme nećete želeti da za vaš odnos drugi znaju. Neki od vas će na proslavi ii zabavi koja se dešava polovinom maja upoznati markantnu, vrlo intenzivnu osobu koja će vas osvojiti na prečac.

 

 

Iako su u emotivnim vezama situacije dosta lakše između vas i partnera tokom maja, evidentno je da posebno oni u brakovima – moraju da naprave neke velike promene. Potreba za tim biće naročito naglašena tokom treće dekade.

 

 

Posao

Istrajni ste, odgovorni i posvećeni poslovnom segmentu u potpunosti tokom ovog meseca. Vaše ambicije jesu pojačane do maksimuma i pred vama je vreme kada možete napraviti neke velike pomake. Konkurenciju imate, ali ona vam sada nije dorasla, mada će vas povremeno nervirati zastoji i blokade. Neke poslovne projekte moći ćete da dobijete tek nakon što „potučete“ konkurente. Poslednja dekada meseca donosi nešto teže kontakte sa poslovnim partnerima. Sačuvajte mir i strpljenje.

 

 

Zdravlje

Neke stresne situacije mogu podrivati vaše zdravstveno stanje. Da biste bili sigurni, početkom meseca odradite neke osnovne kontrole, pogotovo ako ste stariji pripadnik ovog znaka. Treća dekada može doneti virusne ili bakteriološke infekcije, pogotovo uro genitalnog trakta.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12