HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

DEVICA

NEISKRENOST – LJUBAVNIK – MISAO

Ljubav

Prvi deo meseca definitivno nije vreme za ozbiljnije emotivne priče. Niti ste vi u nekom posebnom raspoloženju, niti ima kvalitetnih osoba oko vas. Ako vam nešto i „zapadne za oko“, to eventualno može otići u pravcu povremenih, neobaveznih susreta. U drugom delu maja već će vas neko ozbiljnije privući. Ovu osobu možete upoznati preko prijatelja ili izlaska i svakako će ostaviti utisak na vas. Toliki, da ćete početi ozbiljno da razmišljate o tome da se „skrasite“.

 

 

U vašim emotivnim relacijama biće potrebno vreme da stvari dođu na svoje mesto. Još je dugačak put pred vama i partnerom, da biste popravili štetu koju ste sami napravili u proteklom periodu. Očekuju vas dugački razgovori, koji moraju biti otvoreni i iskreni da bi se odnos pokrenuo sa „mrtve tačke“. No, verujem da ćete kraj maja dočekati srećni.

 

 

Posao

Dosta izazovan početak ovog meseca u poslovnom segmentu. Situacija deluje prilično nesređeno i komplikovano, i vidi se da ćete morati da uložite dosta snage i truda da neke stvari ispravite. Prepreke su naročito naglašene tokom prve dekade, i ona će vam, vrlo izvesno, biti najteža za funkcionisanje. Uz dosta napora i uz marljiv rad situacija će krenuti na bolje od druge dekade maja. Do kraja meseca uspećete da dosta toga stavite pod kontrolu. Ipak, i dalje ćete tražiti način da više napredujete.

 

 

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu povremeno patiti od komplikacija sa urinarnim traktom. Mlađe Device neka izbegavaju stresne situacije, koliko god je to u njihovoj mogućnosti. Prva dekada maja je prožeta slabijom energijom i padom imuniteta.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12