HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

SVEŠTENIK – NEPRIJATELJ – NESREĆA

Ljubav

Slobodne Vage tokom maja očekuju intenzivniji izlasci i društveni kontakti. Pomalo ćete se poigravati sa srcima pripadnika suprotnog pola, flertovati, začikavati. No, uglavnom će svi ovi kontakti ostajati samo površni, pa je pitanje da li ćete ući čak i u neku neobaveznu priču. Kada se pogleda vaš emotivni život, po kartama je najinteresantnija treća dekada maja. Naime, koliko god se trudili da zadržite svoj „oklop“ i hladnu spoljašnjost, jedna osoba će vas itekako „zapaliti“. Moguće je da više nećete moći da kontrolišete strasti i da ćete se prepustiti. Šta će sa ovom pričom biti dalje….e, za to čekamo jun, da vidimo.

 

 

Ukoliko ste zauzeti, trenutno samo možete na kraće vreme vratiti mir koji priželjkujete u odnosu sa voljenom osobom. Situacije između vas će lako izmicati van kontrole. Rasprave mogu obeležiti ceo maj mesec.

 

 

Posao

Kako god okrenuli, maj je mesec borbe i promena u poslovnom segmentu. Od toga koliko ste prilagodljivi, spremni na kompromis, ali i koliko ste uspeli da svoje pozicije ojačate do sada, umnogome će zavisiti odvijanje situacija na dalje. Strpljivosti će vam manjkati, a kao za baksuz – moraćete da čekate onda kada vam do čekanja nije…Turbulentne promene u poslovnom okruženju zahtevaće od vas da rešavate stvari „u hodu“ , da iznalazite nova rešenja i menjate svoje planove. Novac – dosta troškova.

 

 

Zdravlje

Početak meseca je dobar, kao i njegova prva dekada. Gledajte da u tom periodu imunitet ojačate što više, jer već od početka druge dekade ulazite u jednu „nemirnu“ zonu po pitanju zdravlja. Pad energije, sklonost ka svim vrstama virusnih i bakterioloških infekcija.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12