HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2017: Pred Ovnom sudbinsko poznanstvo, Vodoliju očekuje velika ljubav, jarac da se čuva fizičkih padova i povređivanja

2. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

BOLEST – LOPOV – NEISKRENOST

Ljubav

Pa sad… da je bajno baš i nije, zar ne? Dosta loše karte za vas. Slobodni pripadnici ovog znaka definitivno, po svemu ovome što vidim, imaju mogućnosti SAMO za neobavezne kontakte. Ne samo to, možete se uplesti i u priču sa zauzetom osobom, viđati se sa nekim sa kim imate veću razliku u godinama…i tako dalje. No, u svakom slučaju, teško je da ćete otići dalje od neke isključivo seksualne priče. Sa ovakvim kartama, čak vam se ni ne preporučuje da sa bilo kim razmišljate u nekom ozbiljnijem pravcu, jer je malo verovatno da će to uspeti.

 

 

Ukoliko ste u emotivnoj vezi – pa, ni ovde tumačenje situacije nije sjajno. Kontakt sa partnerom je dosta loš, a i vi i on možete imati nešto „sa strane“ . U prevodu – krićete stvari jedno od drugog, nećete biti iskreni niti spremni za pravi kompromis.

 

 

Posao

Zastoji, blokade, neizvesnost. Na sve strane za Strelčeve se postavljaju prepreke tokom ovog perioda. Ove karte su iole pogodne samo za one pripadnike znaka koji se bave umetnošću, idejnim i kreativnim rešenjima, koji rade sa lekovima, u farmaceutskoj industriji, berzanskim špekulacijama, i tako dalje. Svi ostali bi morali da budu oprezniji, da vode računa o konkurenciji u najbližem poslovnom okruženju. Potrudite se da svoje poslove obavljate maksimalno legalno i da ne dolazite u sukob sa zakonom.

 

 

Zdravlje

Što se zdravlja tiče, čini mi se da je najviše ugrožena vaša psiha. Savetuju vam se neki alternativni metodi lečenja. Pokušajte da se kroz meditaciju ili neke energetske tretmane opuštate. Starijima – urinarni trakt, pritisak, vene, generalno – pad imuniteta.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12