Oni su najfinije i najprijatnije osobe od svih horoskopskih znakova

Oni su najfinije i najprijatnije osobe od svih horoskopskih znakova

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Muške pripadnike znaka bije glas da su veliki zavodnici, što nije tačno. Ženski svet uživa u njihovim laskavim rečima, mirnim očima, prelepom osmehu, ali teško ih osvajaju. To je zato što imaju manjak one prave muške energije. Venera, vladar njihovog znaka, im je podarila lepotu, nežnost, harizmu, finoću, manire, ali ne i muški princip. Naravno, čast izuzetcima, neki u svojoj natalnoj karti imaju jakog Marsa, pa se iz ovog znaka rađa najbolji muškarac.

 

 

Uopšteno gledajući, muškarac Vaga je umiljati, slatkorečivi gospodin, koji je zaljubljeni sam u sebe. Kako im je dato da budu popularni, lepi, privlačni, biraju partnerke s kojima mogu da imaju miran i produktivan odnos. Idalne su im one žene koje im mogu pomoći ili uložiti nešto u njihovu vezu ili brak.

 

 

Za sebe biraju mirnu, poniznu, lepu i uglađenu partnerku, koja bi trbalo pre ulaska u brak da bude obezbeđena, jer ovaj muškarac ne podnosi nikakve trzavice koje ga mogu poremetiti i gde on može pokazati ono što se krije duboko u njegovoj biti. Idealne profesije za ovaj znak su sva ona zanimanja koja imaju veze sa umetnošcu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4