Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

4. svibnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Merkur, bog komunikacije i brzine, upravlja ovim znakom. Blizanci su društveni, intelektualni i uvijek u pokretu. Rijetko kada odvoje potrebno vrijeme za obroke, a najčešće se to svodi na kavu za doručak ili mineralnu vodu i čips za ručak.

 

 

Blizanci su društveno aktivni i obdareni divnom osobinom da zabavljaju sve oko sebe svojom duhovitošću. Oni su ugodno i poželjno društvo, ali o sebi ne vode dovoljno računa. Uz nepravilnu prehranu i nedovoljno odmora, ove brze i mentalno neprestano aktivne osobe često sebe dovode u situaciju izuzetne nervoze.

 

 

Blizance najčešće muče problemi sa živčanim sustavom, ramenima, rukama i plućima. Depresija i živčane smetnje idu najčešće ruku pod ruku. Biokemijska tvar koja je Blizancima potrebna u prehrani je sol kalij-klorida. Ima je u marelicama, jabukama, celeru, šparogi, cikli, zelenim mahunarkama.

 

Rak

Rak je kreativna, osjećajna i intuitivna osoba. Ona uživa u svom domu. Pretjerana osjećajnost je uzrok česte ćudljivosti i psihosomatskih zdravstvenih problema. Stanja depresije nisu rijetka. Osobe rođene u znaku Raka morale bi se čuvati od toga da na sebe preuzimaju tuđe probleme i osjećaje drugih i da ih previše primaju k srcu; u protivnom će teško izbjeći stanja stresa i živčane napetosti. Ovaj znak je povezan sa želucem, bubrezima, grudima i probavnim sustavom, pa su stoga ovi organi posebno osjetljivi.

 

 

Podanici Mjeseca često obolijevaju od čira na želucu. Najviše im godi tišina, mir, razmišljanje u samoći, osluškivanje vlastite intuicije. Uživaju u prirodi i životinjama. Kalcij-fluorid je biokemijska tvar koja povoljno utječe na zdravlje ovih osoba. Ovaj sastojak sadrže proizvodi od raži.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6