Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

4. svibnja 2017. 0 By Admin

Lav

Ove pametne, živahne, vesele i strastvene osobe uvijek su okružene mnoštvom prijatelja i poznanika. Optimizam i energija Lavova inspiriraju one manje ambiciozne, a hrabre optimiste na još sjajnije pothvate. Ipak, Lav, kao Sunčev podanik, osjetljiv je na prevelika opterećenja. Potrebno je nekada reći ”Ne”, a i naučiti kanalizirati svoj entuzijazam u točno određena područja interesa.

 

 

Groznice i simptomi povezani s njima uobičajeni su za Lava kada je umoran ili depresivan. Odmor u predjelima tople, sunčane klime učinit će da ponovo zablistate starim sjajem. Biokemijska sol koja odgovara osobama ovog znaka je magnezij-fosfat. Najviše je ima u žitaricama kao što su zob, ječam, riža i raž. Ne zaboravite grah, grašak, kupine i šparogu.

 

Djevica

Iako većina pripadnika ovoga znaka djeluje hladno, nezainteresirano i neemotivno, duboko u njima krije se želja za ljubavlju i naklonošću. Iz nepoznatih razloga osobe rođene u ovom znaku imaju poteškoća s izražavanjem svojih emocija. Tada depresija postaje realnost, a njihova briga i nemir veći. Trbuh, crijeva i želudac povezani su s Djevicom. Pripadnici ovoga znaka imaju češće nego drugi probleme s kožom. Kada je Djevica u depresiji mora neizostavno obuzdati svoju uznemirenost i neočekivane emocije.

 

 

Pobjegnite od situacija koje predstavljaju izazov: odmarajte se i prepustite se razmišljanju. A zatim, uz pomoć svog istančanog intelekta, analizirajte i uz pomoć logike razriješite problem. Zlatne boje rane jeseni donose toplinu i unose život, a posebno Djevicama pružaju smirenost. Biokemijska sol koja odgovara ovom znaku je kalij-sulfat. Ima je u većim količinama u zelenoj salati, mrkvi, jabukama, jagodama, raži i proizvodima od pšenice.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6