Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

4. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Podanik planeta Venere ima izraženu potrebu za ravnotežom i skladom da bi se osjećao zadovoljnim. Uvijek u potrazi za ljepotom, pripadnici ovog znaka grubost i sirovost doživljavaju kao emotivno uznemiravanje.

Zbog njihove ugodne prirode i dopadljivosti mnogi im zavide, što u njima budi osjećaj nesklada i razdora i samim tim izaziva depresiju; u tim trenucima oni su uvjereni da su nekoga uvrijedili. Odmor i meditacija su neophodni ovim osobama da bi postigli unutrašnju sigurnost.

 

 

Potražite ljepotu u muzejima, prirodi ili muzici. Ovaj znak je povezan s kožom, bubrezima i donjim dijelom leđa. Nužno je da Vage priznaju sebi da su bolesne ili nesretne, i da to stave drugima na znanje, jer oni zaista rijetko izgledaju bolesno i nesretno. Biokemijska sol koja odgovara ovim osobama je natrij-fosfat, a nalazi se u kukuruzu, kikirikiju, kupinama, jagodama, celeru, pšenici i jelima od riže.

 

 

Škorpion

Oštroumnost i okretnost podanika Plutona najbolje se ispoljava kroz brze i duhovite odgovore koje imaju na svako pitanje.

Međutim, kako ovim osobama ljutnja nije strana, njihove riječi lako postaju neprijateljske i arogantne i često dovode do raskidanja prijateljstva. Kako za većinu Škorpiona vrijedi pravilo da su dramatični i strastveni, njihove promjene raspoloženja su brze i drastične, kao posljedica emocionalne nestabilnosti.

 

 

Ove česte promjene osjećaja Škorpioni obično skrivaju od drugih, što stvara sukob u njima samima. Stoga nije čudno da se osobe rođene u ovom znaku često javljaju liječniku koji ima poteškoća da ustanovi dijagnozu na osnovu nejasne slike bolesti.

 

 

Ovaj znak je povezan sa spolnim organima. Međutim, najčešći problemi vezani su uz stres i živčane tegobe, a sve zbog njihove psihičke dominantnosti, složene emocionalne strukture i neprestane psihičke aktivnosti. Preporučuje se odmaranje u mirnoj i opuštenoj atmosferi. Izbjegavajte ljude i situacije koji vas ljute i razdražuju. Biokemijska sol koja odgovara ovim osobama je kalcij-sulfat, a nalazi se u zelenoj salati, kelju pupčaru, cvjetači, kupinama, mlijeku i koštunjavom voću.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6