Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

4. svibnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

Pripadnici ovoga znaka obožavaju sve vrste aktivnosti. Stalno su u pokretu, ali to dovodi do brojnih problema s uganućima ručnih i nožnih zglobova i do ogrebotina i modrica. Strijelca je lako uvući u verbalni ili intelektualni okršaj. I pored toga, oni su poželjni kao prijatelji. Ovim znakom upravlja blagonakloni Jupiter, zahvaljujući čemu njegovi podanici rijetko zapadaju u stanje depresije. Ovaj znak je povezan s kukovima, bedrima, jetrom i krvi.

 

 

Kada se Strijelac suoči s reumatizmom ili prijelomom ruke ili noge, čuvajte ga se i bježite što dalje. Što brži oporavak je od iznimne važnosti za ove osobe jer bez aktivnosti i kretanja ne mogu živjeti. Dok se oporavljaju, ponudite im poticajnu literaturu koja može nadahnuti njihovu kreativnost. Biokemijska sol ovoga znaka je silicij-dioksid, a najviše je ima u jabukama, šparogi, mahunama, zelenoj salati, krumpiru, smokvama i cjelovitim žitaricama.

 

 

Jarac

Podanik planeta Saturna, gospodara discipline i mudrosti, posjeduje odlučnost, pouzdanost i misaonost. Ove ličnosti su duhovno jake i drugi ih često smatraju usamljenicima. Rođeni su vođe, pa stoga često u poslovnim i obiteljskim odnosima preuzimaju više odgovornosti nego što se od njih očekuje.

 

 

Iako se Jarac rijetko žali na teret obaveza, to može utjecati na pojavu povišenog krvnog tlaka, stresa ili stanja malodušnosti. Da biste ovo nadvladali, okružite se veselim i bezbrižnim osobama. Sve što izaziva radost i dobro raspoloženje treba upotrijebiti u borbi protiv depresije.

 

 

Ovaj znak je povezan sa slezenom, kostima, koljenima i svim zglobovima. Pripadnici ovoga znaka u starijim godinama mogu oboljeti od reumatizma ili upale zglobova češće nego od drugih bolesti, iako su obično dugovječni.

 

Njihova omiljena hrana je vrlo jednostavna, ponekad čak i bezukusna. Biokemijska sol koja odgovara ovim osobama je kalcij-fosfat, a ima ga u mlijeku, siru, jogurtu i cjelovitim žitaricama. Ova sol pomaže jačanju kostiju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6