Žena Škorpija ima MOĆ ZAVODJENJA, žena Bik VELIKO ZLOPAMTILO, a dame rodjene u znaku Strelca nikad ne praštaju!

Žena Škorpija ima MOĆ ZAVODJENJA, žena Bik VELIKO ZLOPAMTILO, a dame rodjene u znaku Strelca nikad ne praštaju!

4. svibnja 2017. 0 By Admin

Žena Vaga
Nije odlučna i energična. U donošenju odluka okleva i nikako da pronađe pravo rešenje. Nije posebno ambiciozna i uvek je potreban neko kome će rado prepustiti deo obaveza. U svemu što preduzima želi da se unese, ali to joj ne polazi uvek za rukom. I onda kada joj se čini da prepreke nikako ne može da savlada, povlači se i miri sa sudbinom.

Ona želi da se dopada drugima, društvena je, voli da izlazi. U njoj postoje dve ličnosti: jedna koju pokazuje drugima, ponekad mirna i krotka, ponekad sušta suprotnost, naprasita i eksplozivna, druga je ona koju nikad ne pokazuje, koju retko ko može da otkrije i koju ljubomorno čuva. U strahu da je ne otkriju ona se prikazuje drugačijom, često stavlja na sebe masku ljubaznosti i osmeha.

 

 

Odličan je glumac, čak i prema najbližima. Ne voli burne scene i svađe, pa ipak, se često nađe u njima. Nije čak ni svesna da ih je sama svojim provokativnim ponašanjem izazvala. Osećajna je i strasna. Poseduje izuzetan šarm. Ljudi u njoj vide nešto ljupko, prijatno i tajanstveno.

 

 

Izuzetno je inteligentna. U izboru partnera mnoge Vage umeju da pogreše. Smatraju da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, a dešava se da se vezuju za onog koji postaje pravi tiranin čim oseti njihovu slabost. Njima bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao da ceni njihove kvalitete i koji im ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite teškoće. Njoj je potreban partner jakog karaktera, ali koji bi bio i izuzetno nežan i pažljiv. Nije sklona promenama u ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12