Kako da ga zavedeš da bude samo tvoj:Ovna nasmejte, Ribe gledajte u oči…

Kako da ga zavedeš da bude samo tvoj:Ovna nasmejte, Ribe gledajte u oči…

5. svibnja 2017. 0 By Admin

Lav

Jedna od prvih lekcija koju treba dobro da naučite glasi: Lav se udvara vama na direktan način i njemu treba prepustiti to vrhunsko zadovoljstvo u zavođenju, a naročito ponos zbog osvajanja vaše pažnje i vaše ljubavi.

Važno je da u vašim očima prepoznaje pogled divljenja i da se na vašim usnama nalazi osmeh zadovoljstva, kao i da su vaše ruke spremne da ga prihvatite u bilo kom trenutku. Savetujemo vam da izbegavate mala lukavstva, jer Lav nije ni najmanje naivan i ukoliko igrate po “lošim pravilima” – onda vas očekuje vrlo neprijatno iznenađenje.

 

 

Devica

Od vas se očekuje vrlo razumno ili promišljeno ponašanje, što znači da se ophodite veoma “ozbiljno”, uporno, istrajno i strpljivo. Naravno, vaš spoljašnji izgled nije od presudnog značaja već vaša unutrašnja ili duhovna lepota.

 

Preciznije rečeno, to je “duhovno bogatstvo”, a pod tim Devica podrazumeva intelektualnu superiornost, razumnost i veoma izraženu inteligenciju i osećaj za praktično. Zatim, važno je da se nalazite na istim “talasnim dužinama”, kao i da se pridržavate svih osnovnih pravila o “urednom” načinu ili stilu života.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6