Kako da ga zavedeš da bude samo tvoj:Ovna nasmejte, Ribe gledajte u oči…

Kako da ga zavedeš da bude samo tvoj:Ovna nasmejte, Ribe gledajte u oči…

5. svibnja 2017. 0 By Admin

Strelac

Prilikom prvog susreta i na prvi pogled – veoma iskreno, otvoreno i direktno. Njih privlači izazov, šarm, avantura i neizvesnost. Ukoliko je vaš pristup originalan i pri tom delujete duhovito i inventivno, onda je to pun pogodak!

 

Strelci obožavaju različite vidove zabave i uživaju u tome da pored sebe imaju osobu sličnih afiniteta. Ipak, ne budite naivni i ne zaboraviti da na kraju oni donose završnu reč, a naročito u slučaju kada je u pitanju muškarac Strelac.

 

 

Jarac

Pre svega – veoma promišljeno i na vrlo diskretan način. Podsećamo vas da u ljubavnom odnosu postoje različite faze i zbog toga sve ono što se dešava između vas i vašeg partnera zahteva utvrđeni ili strogo kontrolisani redosled. Od vas se očekuju tople emocije, ali istovremeno i određena ozbiljnost i trezvenost.

 

Naravno, nemojte zaboraviti da je njihova ideja vodilja i glavna deviza: “Treba verovati u razum”! Ipak, ono što ostaje nedorečeno su određena emotivna stanja i raspoloženja, ali to je istovremeno vaš magični svet intime o kojoj Jarac ne želi da govori.

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6