Kako da ga zavedeš da bude samo tvoj:Ovna nasmejte, Ribe gledajte u oči…

Kako da ga zavedeš da bude samo tvoj:Ovna nasmejte, Ribe gledajte u oči…

5. svibnja 2017. 0 By Admin

Vodolija

Ukoliko ste daroviti, slobodno upotrebite svu svoju maštu bez ikakvih ograda i bez suvišnih skrupula. Važno je da vaš stil izražavanja deluje vrlo originalno, neposredno i intrigantno. Zapamtite dobro: nikada, ni u jednom trenutku, nemojte potceniti njihovu inteligenciju! Vodolije zaista deluju nonšalantno i lepršavo, ali to se zapaža samo spoljašnjim posmatranjem “na blic”.

 

 

Naravno, suština je u nečemu drugom što se ne vidi, što ostaje skriveno iza neprobojnih zidova. Ukoliko ste dovoljno šarmantni, duhoviti, inteligentni, elokventni, lucidni i zabavni, očekuju vas pozitivni signali sa njihove strane. A na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa određenim stilom i veoma samouvereno.

 

 

Ribe

Progovorite najlepšom bojom glasa i posmatrajte ih najtoplijim pogledom. Morate biti veoma pažljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Ipak, najvažnije pravilo ljubavnog zavođenja glasi: nemojte štedeti svoja osećanja i učinite sve što je potrebno da podstaknete njihovu maštovitost, plemenitost i senzualnost.

Od njih nemojte očekivati direktnu inicijativu, već tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u nežnom i šarmantnom osmehu, kao i u baršunastom glasu ili u različitim signalima koje vam upućuju.

 

malihoroskop.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6