Kako da ulovite muža prema zvezdama? Horoskop otkriva, ali odgovor vam se NEĆE dopasti

Kako da ulovite muža prema zvezdama? Horoskop otkriva, ali odgovor vam se NEĆE dopasti

5. svibnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Muškarac rođen u ovom znaku teško uspostavlja bliskost sa svojom ženom, te je potrebno da ga opustite i razvijete u njemu osećanja koja su često hladna. Uglavnom traže zanimljive i neobične žene koje imaju značajna iskustva i koje su intelektualno jake. Takođe strahuju od preteranog vezivanja ili nametanja pravila i normi.

 

 

Ukoliko ste sposobni da živite aktivan društven život i uvodite nove i zanimljive ljude u vaš svet, ovakav čovek bi vas mogao poželeti za ženu. Teško je komandovati muškarcima rođenim u ovom znaku, te je potrebno biti mudar i fleksibilan kako ne bi došlo do trvljenja i udaljavanja.

 

 

RIBE

Ovo su često nežniji muškarci, te nije potrebno da naglašavate koliko ste slabi i ranjivi i nije potrebno da pominjete kako imate strahove oko raznih životnih pitanja. Muškarac Riba će želeti ženu koja razume njegove potrebe i ustreptalo biće, kao i ženu koja će razviti bliskost i empatiju sa njime.

 

 

Retko kada vole neotesane i grube žene, niti pate za heroinama i osobama koje su emocionalno nestabilne. Postoji velika potreba za vezivanjem. Ukoliko ste sposobi da razumete kako vaš partner ima sumnje i strahove, a vi to brižno nosite u sebi, a da mu ne zamerite, ovakav čovek bi vas mogao oženiti i voleti celog života

Stranice: 1 2 3 4 5 6