Mesečni Kineski horoskop za maj 2017. godine: Mesec moćne Zmije  jednom znaku će doneti sudbinsku ljubav, dok će ovaj znak uzivati u izobilju

Mesečni Kineski horoskop za maj 2017. godine: Mesec moćne Zmije jednom znaku će doneti sudbinsku ljubav, dok će ovaj znak uzivati u izobilju

5. svibnja 2017. 0 By Admin

TIGAR

Šta ako? Ove reči vode ka razgovoru o budućnosti u vašoj važnoj ljubavnoj vezi. Provodite vreme zajedno i razmišljajte. Parovi, razgovarajte o romantičnim večerama. Tigrovi koji traže ljubav mogu sresti osobu za kojom su tragali ovog maja. Ne žurite. Stvorite sećanja o kojima možete razgovarati uz zapaljenu sveću. Završite sa projektima koji vas čekaju (na kraju krajeva, tako ćete moći da pokupite zasluge nakon što završite.

 

Profesionalno, ovaj mesec nagoveštava probleme sa tajmingom, pa se potrudite da odmah završite sve obaveze.

 

 

ZEC

Provodite vreme sa svojim voljenima. Pronaćićete da dobro društvo i svež vazduh olakšavaju pritisak koji stvara posao i ojačavaju veze među vama. Zečevi koji traže ljubav istražiće fenomen privlačenja suprotnosti. Različite opcije i interesovanja mogu biti veoma zanimljivi ukoliko im date malo vremena. Možete biti komplemetnarni sa njima, kao jun i jang koji postoje u svim stvarima.

 

 

Profesionalno, pregovarajte kako bi ste stvorili sebi priliku da sve stavite na svoje mesto i napredujete. Napravite plan da bi ste izbegli sve buduće kreške u mesecu koji vam predstoji.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5